google-site-verification=IaaFfC8rLi-ZqYOZebrxUmqu933sMz29Hmu8hlnIIuw
top of page

Ilosanoma

Jumalan suurenmoinen pelastussuunnitelma, jonka Hän on rakkaudessaan meille valmistanut, löytyy Raamatusta Johanneksen evankeliumista:Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”  (Joh. 3: 16.)

 

Toinen saumattomasti tähän liittyvä asia on kerrottu Joh. 3: 36. "Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä, mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä."

Edellä oleva jae kertoo meille että lähtökohtaisesti jokainen synnintekijä (siis jokainen ihminen) on Jumalan vihan alla. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus päästä Jumalan rakkauden kohteeksi ottamalla Jeesuksen elämänsä Herraksi ja elämällä uskoaan todeksi ollen kuuliainen Jumalan sanalle.Jos mietit, miten voit päästä osalliseksi tästä suunnitelmasta ja löytää elävän uskon Jumalaan, löydät jälleen vastauksen Jumalan sanasta, Raamatusta:

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan."

Sanoohan Raamattu: ”Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.” (Room. 10: 9-13.)

Uudestisyntymisessä Jumala lahjoittaa sinulle elämän, joka antaa voiman tehdä kuuliaisuuden tekoja ja seurata Jeesusta Kristusta elämän tiellä.

Rukoile, tunnusta syntisi Jumalalle ja samalla uskosi Jeesukseen Kristukseen syntiesi sovittajana ja tunnustaudu  Jeesuksen seuraajaksi ottamalla uskovien kaste, niin synnyt uudesti Jumalan lapseksi. Tervetuloa sisälle pelastukseen!


Kun olet ottanut elämääsi Jeesuksen Herrana ja tiedät olevasi pelastettu, älä jää yksin vaan hakeudu seurakuntaan ja yhteyteen toisten uskovien kanssa.

Olet tervetullut tutustumaan seurakuntaamme ja sen jäseniin. Seurakunta on Jumalan meille antama paikka palvella Häntä. Seurakunnassa pääset eteenpäin uskossasi, koet rakkautta ja hyväksytyksi tulemista sekä saat palvella Jumalaa yhdessä muiden Jumalan lasten kanssa.

Voit pyytää esirukousta tai hengellistä materiaalia puhelimitse: 050 532 9753 tai 050 505 2907

​tai yhteydenottoa meidän puoleltamme sähköpostitse:

bottom of page