google-site-verification=IaaFfC8rLi-ZqYOZebrxUmqu933sMz29Hmu8hlnIIuw
top of page

Seurakunta

Hyvinkään Baptistilähetys on Hyvinkäällä ja sen lähiympäristössä toimiva vuonna 2000 perustettu itsenäinen ja paikallisjohtoinen seurakunta. Haluamme olla koti uskoville, jotka tässä ajassa arvostavat Raamattua Jumalan iankaikkisena ja pysyvänä sanana. Uskovien sydänten yhteys on meille tärkeää, mutta emme kuulu maailman uskonnolliseen (ekumeeniseen) järjestelmään.

Säännöllisiä tilaisuuksia on tällä hetkellä keskiviikon Raamattupiiri ja rukouskokous, perjantain todistuspainotteinen 'teetupailta' ja sunnuntain opetuspainotteinen päiväkokous.

Toimintamme rahoitamme kokonaan vapaaehtoisin lahjoituksin.

Emme kerää tilaisuuksissamme kolehtia.

Seurakuntamme muistaa uskonsa tähden vainottuja ja on myös mukana tukemassa Syväntöjen Raamattutyötä Israelissa.

 

Baptistilähetys

 

Ensimmäinen seurakunta perustettiin vuonna 1985 Porissa. Keskeisimmät opetukset ovat samoja kuin muilla ns. muiden vapaiden suuntien seurakunnilla. Raamattu ymmärretään  kokonaisuudessa Jumalan Sanaksi ja se on ainoa ohjenuora ja auktoriteetti.

 

Seurakuntalaisilta edellytetään käytännön kuuliaisuutta Raamatun sanalle. Raamatun ulkopuolista tunnustusta tai tunnuskirjaa ei käytetä. Baptistilähetys korostaa voimakkaasti paikallisen seurakunnan itsenäisyyttä. (Harri Heino: Mihin Suomi uskoo)

bottom of page